کاربرد شیلنگ هیدرولیک

کاربرد شیلنگ هیدرولیک

C:\Users\MSN\Desktop\file\1401\شیلنگ-هیدرولیک.jpg

یکی از شیلنگ‌های پر کاربرد در صنایع مختلف شیلنگ هیدرولیک است که طی سال‌های اخیر محبوبیت بیشتری کسب کرده است. شیلنگ هیدرولیک یک لوله لاستیکی مصنوعی است که توسط نوعی سیم پیچ احاطه شده و این لایه‌ها، در لاشه لاستیکی دیگری قرار گرفته‌اند. سیم‌پیچ‌های تقویت‌کننده به شیلنگ انعطاف‌پذیری و استحکام بیشتری بخشیده و از متریالی‌هایی با مقاومت بالا و انعطاف پذیر مانند فلز یا فیبر ساخته می‌شوند. شیلنگ هیدرولیک در هر قسمتی از سیستم هیدرولیک که نیاز به اتصال انعطاف پذیر بین دو پورت سیال دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاربرد شیلنگ هیدرولیک

شیلنگ هیدرولیک با توجه به مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و تغییرات آب و هوا قابل استفاده در هر محیطی خواهد بود و با توجه به انعطاف پذیری بالا حتی در محیط‌های کوچک هم کاربرد دارد. هنگامی که شیلنگ هیدرولیک برای اتصال پورت‌ها به دو جزء متحرک استفاده می‌شود، باید به اندازه کافی انعطاف پذیر باشد تا در حین حرکت اجزاء خم شود. انعطاف‌پذیری شیلنگ با درجه فشار آن (و تعداد سیم‌پیچ‌های تقویت‌کننده)، قطر و ساختار مواد آن تعیین می‌شود که ممکن از یک شیلنگ تا شیلنگ دیگر متفاوت باشد.

شیلنگ هیدرولیک برای کاهش صدا و لرزش در ماشین آلات هیدرولیک هم یک انتخاب عالی به شمار می‌رود. برخی از انواع پمپ‌ها با رسیدن دنده‌ها یا پیستون‌ها به محفظه فشار، امواج فشار را به داخل سیال ساطع می‌کنند که این عمل باعث ارتعاش قطعات فلزی می شود. این رزونانس آزار دهنده را می‌توان با تعویض لوله و جایگزین کردن آن با شیلنگ هیدرولیک بهبود بخشید. خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری شیلنگ هیدرولیک می‌تواند مقداری ارتعاش ناشی از پمپ‌ها را جذب کرده، رزونانس را کاهش داده و در نهایت باعث کاهش صدای تولیدی شود.

C:\Users\MSN\Downloads\شیلنگ هیدرولیک 1.jpg

لایه‌های مختلف شیلنگ هیدرولیک

در ساخت شیلنگ هیدرولیک، سه لایه وجود دارد. هر لایه به حفظ جریان ثابت و انتقال بدون مشکل سیال کمک کرده و همچنین از سیستم کلی در برابر شکستن یا سایش محافظت می‌نماید. سه لایه اصلی شیلنگ هیدرولیک عبارتند از:

  • لایه داخلی: داخلی‌ترین لایه شیلنگ هیدرولیک به طوری ساخته می‌شود تا در برابر انواع مایعات سازگاری نشان دهد. این لایه معمولا از PDFE (PTFE)، لاستیک‌های ترموپلاستیک یا مصنوعی تشکیل می‌شود.
  • لایه تقویتی میانی: این لایه، لایه داخلی را احاطه کرده و از یک سیم پیچ‌دار یا بافته تشکیل شده است که از لوله در مقابل خرابی محافظت می‌کند.
  • لایه بیرونی: وظیفه لایه بیرونی محافظت از مایع داخل لوله و دو لایه زیرین است. این لایه باعث می‌شود شیلنگ در برابر ضربات خارجی شکسته یا دچار درز نشود.

انواع شیلنگ هیدرولیک و کاربردهای آن‌ها

شیلنگ هیدرولیک در دو حالت شیلنگ هیدرولیک نخ دار و شیلنگ هیدرولیک سیم دار، به چند دسته مختلف تقسیم می‌شود.

  • شیلنگ هیدرولیک فشار پایین: از این نوع شیلنگ برای انتقال ضد یخ، هوا، آب و روان کننده‌ها استفاده می‌کنند. شیلنگ فشار پایین مقاومت قابل قبولی در برابر شرایط محیطی از خود نشان می‌دهد.
  • شیلنگ هیدرولیک فشار متوسط: از این نوع شینلگ هیدرولیک در تراکتور و کامیون استفاده شده و کاربرد اصلی آن‌ها انتقال روغن‌های صنعتی است.
  • شیلنگ هیدرولیک فشار قوی: برای سیستم‌های پرفشاری که نیاز به شیلنگی مقاوم‌تر دارند، شیلنگ هیدرولیک فشار قوی بهترین انتخاب خواهد بود. این شیلنگ‌ها در برابر تغییرات فشار مقاومت نشان داده و از خرابی زودهنگام سیستم جلوگیری می‌نماید.
  • شیلنگ هیدرولیک بسیار قوی: در ماشین آلات سنگین و تجهیزات ساختمانی که مایع با فشار بسیار بالایی حرکت می‌کند، از شیلنگ هیدرولیک بسیار قوی بهره می‌برند. این شیلنگ دارای 4 الی 6 لایه محافظ بوده و طول عمر بسیار بالایی دارد.

جهت خرید انواع شیلنگ‌های صنعتی و اطلاع از قیمت روز آن‌ها، می‌توانید به وب سایت تهرانی مارکت مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را مشاهده کرده و در صورت نیاز سفارش دهید. در صورت نیاز به مشاوره کارشناسان تهرانی مارکت پاسخ گوی سوالات شما خواهند بود.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *